Velkommen til NAG

NAG – landboernes foretrukne - læs mere her


NAG er en moderne grovvarevirksomhed med fokus på kvalitet og høj grad af service.  Der handles med alle kundegrupper, lige fra den professionelle landmand til den private husejer.

Stort udvalg i foder - se vores brochure her

Vi ved at dine husdyr og kæledyr er vigtige og derfor mener vi at kun det bedste foder er godt nok. Vi har derfor fokus på kvalitet når det kommer til foder. Vi tilbyder et bredt udvalg af foder til alle dine dyr. Vi kan blandt andet tilbyde: 

Vores brede udvalg er af høj kvalitet uanset om du mangler tilskudsprodukter til heste, hønsefoder eller noget helt tredje.

Et bredt sortiment og dygtige medarbejdere

Sortimentet spænder derfor meget bredt fra foder til højtydende malkekøer til smådyrsfoder og tilbehør. HorsePro hestefoder er et eksempel på en specialiseret del af NAG´s foderproduktion, hvor nyeste viden inden for heste optimeres i hestefoderet. 
Medarbejderstaben har alle et fagligt højt niveau indenfor NAG`s virkefelt og er således meget kompetente sparringspartnere for vores kunder.

Alt i landbrug og have til private og landboere

I tilknytning til NAG er LandBOtikken, stedet hvor landboere og private kan handle. LandBOtikken tilbyder varegrupper, som er nært beslægtet til landbrug og have. Ydermere fører LandBOtikken olieprodukter og træpiller.
NAG er medlem af DLA Agro og dette samarbejde giver mulighed for at være aldeles konkurrencedygtige både på købs- og salgssiden.

NAG  er lokalt forankret i Nordsjælland, og har i dag afdelinger i både Helsinge, Borup og Dønnevælde.

Seneste Nyheder

Månedsnyt Oktober 2020
05-10-2020 - Læs det her
 
Årsregnskab NAG 2019/2020
14-09-2020 - læs det her
 
Månedsnyt September 2020
03-09-2020 - Læs det her
 
Månedsnyt August 2020
10-08-2020 - Læs det her
 
Det ser ud som om din browser ikke har JavaScript aktiveret. Aktivér JavaScript og genindlæs denne side.